Glasklar brillenspray

De natuurlijke brillenreiniger

Gratis vullen
Natuurlijk product
Hoge spoeidruk
Veilig

GLASKLAR, jouw natuurlijke brilreiniging

GLASKLAR Lens Cleaner is de zachte natuurlijke reiniger voor alle soorten brilcoatings en oppervlakken. Brillenglazen zijn uit verschillende materialen gemaakt en de reiniging van de glazen moet bijzonder zorgvuldig gebeuren. Ontspiegeld glas, harde en nanoscopische laagjes, zoals AquaClean-coatings of LOTUS-effect, reageren allemaal verschillend op chemische oplossingen. Het GLASKLAR recept is gebaseerd op pure natuurlijk ingrediënten. Het geheim van de GLASKLAR reiniging is de speciale verstuiver. Onder enorm hoge sproeidruk beginnen de natuurlijke ingrediënten te borrelen als mineraalwater. Alle glazen moeten eens in de zoveel tijd weer eens gereinigd worden. GLASKLAR helpt hierbij en werkt ontvettend. Daarnaast beschadigt het de oppervlakte van de glazen niet. De brillenspray zorgt ervoor dat zelfs kwetsbaar acryl weer stralend en schoon wordt.

GLASKLAR ✓ Reinigt zonder sporen achter te laten ✓ Werkt ontvettend ✓ Beschadigt het oppervlakte van de glazen niet. Met GLASKLAR brillenspray maak je jouw brilglazen en montuur dagelijks veilig en grondig schoon. Een flesje GLASKLAR kost €4,90. Koop je een bril, dan krijg je een flesje GLASKLAR cadeau!

Video afspelen

GLASKLAR brillenspray kopen

Indien je besluit GLASKLAR brillenspray te kopen, ontvang je jouw GLASKLAR brillenspray in een flesje. De natuurlijke reiniger kun je gebruiken voor alle soorten brilcoatings en oppervlakken. GLASKLAR brillenspray is kosteloos navulbaar, veilig én op basis van natuurlijke bestanddelen.

Microvezel brillendoekje

Handig én altijd te gebruiken: het microvezel brillendoekje. De GLASKLAR lensreiniger maakt gebruik van een uniek sprankelend effect om te reinigen. Onder de hoge druk komt het vuil los, wat je eenvoudig met een brillendoekje of zachte katoenen doek wegpoetst.

GLASKLAR levenslang navullen

Wij leveren de het eerste flesje GLASKLAR brillenspray, waarna je deze in de winkel van Ambacht Optiek levenslang na kunt komen vullen. Dit is natuurlijk ideaal bij aankoop van een herenbril, damesbril maar ook voor kinderbrillen! De brillenspray kun je natuurlijk alledaags gebruiken maar is ook erg handig om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie!