Dames brillen

Zicht op beter zicht

Maatwerk advies
Persoonlijk en vertrouwd
100% tevredenheidsgarantie
Bril compleet vanaf €99,-

Hoge kwaliteit dames brillen, voor haar

Op zoek naar hoge kwaliteit dames brillen? Met een ruime keuze aan merken en materialen en een uniek assortiment vind je bij Ambacht Optiek ongetwijfeld de dames bril voor jou!

Jong, hip en van deze tijd. Monturen van Marc O’Polo zijn aantrekkelijk geprijsd en spelen in op de actuele mode. De nieuwste vormen zie je terug in dit merk. Op dit moment ook veel dunne metalen modellen maar ook semi-transparant kunststof of combinaties met metaal en kunststof.

We kiezen onze collectie aan dames brillen zorgvuldig uit

Bij Ambacht Optiek zoeken we niet naar eenheidsworst, maar naar de meest onderscheidende dames brillen. Hier gaan we ver voor, letterlijk en figuurlijk – we bezoeken namelijk met regelmaat internationale beurzen om een uniek assortiment te garanderen.

We willen het graag persoonlijk en vertrouwd

Een dames bril van Ambacht optiek is een ambachtelijk stukje maatwerk. Net als jouw zicht, persoonlijk. Vandaar onze vertrouwde werkwijze. Ogen verdienen namelijk aandacht en vakmanschap. Om de sfeer en de beleving van Ambacht Optiek zelf te ervaren, nodigen wij je van harte uit in onze winkel.

Hoe wordt jouw nieuwe dames bril afgeleverd?

Bij het maatwerk van een dames bril stopt het niet bij de meting of het slijpen van de glazen. Ook het afleveren is maatwerk. Uiteraard worden de dames brillen geleverd in een deugdelijke koker met microvezel brillendoekje en Glasklar brillenspray. Maar het belangrijkste is dat jouw dames bril goed past, lekker zit en vooral recht op jouw neus staat. Hier nemen we dan ook de tijd voor. En zelfs nadat je jouw bril hebt afgehaald ben je van harte welkom om de bril te laten na/bijstellen of reinigen.

Liever contactlenzen?

Liever contactlenzen dan een dames brillen? Met het Ambacht Optiek Contactlens Zorgplan bieden we mogelijkheden om zorgeloos lenzen te dragen. Wil je af en toe lenzen dragen? Dan zijn daglenzen ideaal. Wil je liever helemaal overstappen op het dragen van contactlenzen? Dan is het Zorgplan All-In de meest voordelige oplossing.

Daglenzen in het Zorgplan vanaf € 10,00 per 30 stuks

Maandlenzen in het Zorgplan All-In vanaf € 15,99 per maand (inclusief vloeistof en controles)